0750 749 030  L-V: 10.00-18.00, S 10.00-15.00

Returnare

Daca ai comandat un produs de la ebocanci.ro care nu ti se potriveste sau nu iti place, il poti returna in termen de maximum 30 zile calendaristice de la primire, dupa ce in prealabil ai anuntat intentia folosind Formularul de Retur.


Pentru a returna un produs, acesta trebuie sa fie:

  • In ambalajul original, cu toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme de purtare. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
  • Alaturi de o copie a Facturii Fiscale asociate produsului si a Certificatului de garantie. Daca aceste criterii nu sunt indeplinite, din pacate nu iti vom putea accepta returul.


Pentru a returna un produs, te rugam sa urmezi pasii urmatori:

  • Completeaza Formularul de Retur, urmand ca in cel mai scurt timp sa fii contactat de un operator ebocanci.ro pentru stabilirea detaliilor.
  • Trimite coletul inapoi prin orice companie de curierat rapid (exclus Posta Romana), cu optiunea verificare colet, la sediul ebocanci.ro:
    Str. Uranus Nr. 16, Brasov,  Romania, urmand sa transmiti pe emailul: vanzari@ebocanci.ro modalitatea de transport aleasa precum si Numarul Trimiterii pt a putea fi urmarit. Costurile asociate taxei de curierat pentru retur sunt in responsabilitatea ta.
  • Atunci cand produsul returnat ajunge la noi, iti vom trimite un email de confirmare.
  • Iti vom inapoia contravaloarea produsului, in contul tau bancar, in termen de maximum 15 zile de la data la care ai primit confirmarea pe email a faptului ca produsul a ajuns la noi.

Nu se potriveste marimea si doresti alta mai mica sau mai mare? Contacteaza-ne sau lasa-ne un mail si iti vom trimite alta marime. 


Cu Fan Courier (doar in raza de acoperire a acestuia ). Vom trimite coletul cu cealalta marime solicitata si cand aceasta ajunge la tine tu va trebui sa predai produsul nepotrivit in conditiile descrise la "retur" curierului - coletul nu trebuie impachetat, sigilat. Acesta il verifica si daca totul este conform il veti impacheta si curierul il va aduce noua. Contravaloarea transportului tur-retur pentru acest schimb sunt in responsabilitatea ta.   


Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.